La banda!

 

Sembla màgia… i exactament és això el que fan!

Jordi Gaig

Pianista

Nascut a Granollers obté el títol superior de piano pel Liceu i piano jazz per l’Esmuc.

Ha treballat i col·laborat amb músics com Omar Faruk, Abdejalil Kodssi, Omar Sosa, Noa, Lucrecia, David Civera, Marcos Llunas, Patricia Manterola… entre d’altres.

Ha realitzat diferents enregistraments que estan al mercat amb l’Orquestra Àrab de Barcelona, Rosa negra, Band Gog, Rafa Pons, Qel Xiberta,…

Actualment és membre de l’Orquestra Àrab de Barcelona, pianista del Cor Carlit Gospel i professor de música moderna de l’EMM Eixample de Barcelona.

Jordi Gaspar

El músic, baixista i compositor Jordi Gaspar, nascut a 1960 a Barcelona. La seva història acadèmica comença amb estudis de música moderna i jazz a l’AULA i després continua al Taller de Músics, on acaba les especialitats disponibles al 88. Els seus mestres d’instrument han estat Rafael Escoté (Baix Elèctric) i Ze Eduardo i Ferran Sala (Contrabaix). Assistint a tota mena de seminaris, destacant el de Quest (87), el de Marc Johnson (89), el de Sabicas/Enrique Morente (90), Kurt Rosenwinkel/Brad Meldau/Larry Granadier (93), Roy Haynes (95), Guillermo Klein (2006). Obté la titulació superior a l’ESMUC el 2008.

El seu caràcter eclèctic ha marcat la seva trajectòria en musiques diverses. Així en el jazz ha compartit escena amb musics com ara John Abercrombie, Bob Moses, Mulgrew Miller, Dave Liebman, Jordi Bonell, Iñaki Salvador, Dave Schnitter, Billy Hart, Perico Sambeat, Jorge Rossy, Jeff Ballard o Vince Mendoza. Entre el 87 i el 92 ha format la secció rítmica de la Big Band del Taller de Músics juntament amb el pianista Tete Montoliu i el bateria David Xirgu. En el flamenc ha estat en diversos projectes amb Martirio i Miguel Poveda (2004), Rosario La Tremendita (2009-12), Chicuelo (2007) i Montse Cortés (2013). En altres músiques ha acompanyat artistes com ara J.M.Serrat, Rumba 3, María del Mar Bonet, Lucho Gatica, Renato Carossone, etc. És habitual de l’escena Gospel, des del 2005 colabora amb  Cor Carlit Gospel.

Com a sideman ha enregistrat molts àlbums. Destaquen “Dave Liebman and Lluis Vidal trio” amb Fresh Sound i els més recents “Inferències” de Sergi Sirvent Octopussy Band i “Tribute” i “Bittor” amb Victor De Diego trio.

En la seva discografia com a líder tenim AKIXÍ (2009), GEMINI (2012), LA NIT (2012), Libro de Oraciones (2015).

Jordi Gaspar també ha estat en el món corporatiu de les TIC. Ha participat i liderat projectes com a expert, o com a dissenyador/consultor de sistemes a Telefònica (1995-2005), a TSP (Saô Paulo, 2000) i a TI (Roma/Milà 2003), i ha estat responsable de manteniment de xarxes i sistemes a Telefònica, fins que va desvincular-se’n el febrer del 2006.

Ha estat en el Taller de Músics fent instrument, harmonia i combo, del 86 al 92 i des del 2007. Per 5è any és Director Pedagògic a l’ESEM Taller de Músics, on també és també professor d’improvisació, baix i contrabaix.

David Gimeno

David Gimeno és un músic nascut a Barcelona el 1996. Envoltat de música des de ben petit, deixa ràpidament de ser només un oïent i comença a tocar la bateria amb poc més de 10 anys. Des de llavors va passant per diferents escoles de música i professors particulars de renom com Quim Soler, Xavi Reija, Marc Miralta i David Gómez amb els que perfecciona les seves habilitats com a intèrpret, i aprèn a ser un músic més complet i no només un bateria.

Musicalment ha estat i està implicat en projectes d’una diversitat estilística que va des del pop fins el jazz, passant pel rock, funk i gospel, entre d’altres i amb una presència notable als escenaris a nivell nacional en els darrers anys.

Graduat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona, actualment està cursant els estudis superiors de música en l’especialitat d’Interpretació de la Música Moderna a l’Escola Superior de Música de Catalunya.